Välj en sida

Lätt på många sätt

Våra rabattkanter är lätta att forma och att montera i marken. De levereras i smidiga längder alternativt på rulle. Har du rabattkanter hemma i lager är det enkelt att ta med dem vid ordinarie kantskärning. Då är halva jobbet redan gjort.

Ekonomi och miljö

Investeringen i rabattkanter är återbetald på 1-2 år. Därefter kan du se fram emot många lönsamma år utan kantskärning och grästrimning.

Alla våra rabattkanter är en vinst för miljön eftersom inget bränsle till trimmern går åt. Alpa, Edge Away och Hercules är alla tillverkade av 100% återvunnen plast.

Vi lämnar 20 år garanti på materialfel och alla våra kanter kan återvinnas till 100%. Det tycker vi är miljövänligt på riktigt.

Så här säger några av våra kunder om kantstöden Alpha och Edge Away.

Åsa Malmberg
Grön Trädgård

brittie

Åsa Malmberg jobbar med att designa och anlägga trädgårdar åt privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

– Jag har använt både Alpha och Edge Away för att avgränsa olika ytor. Rabattkanterna är lätta i flera avseenden, väger lätt, lätta att forma och lätta att sätta. En fördel är att de kommer ner ordentligt i marken och att den synliga delen är diskret. Edge Away har jag använt vid husgrunder för att skilja grus och dekorsten från planteringsytor.

– Mina kunder har blivit mycket nöjda. Kanten är funktionell men diskret – det ser snyggt ut i trädgården.

Brittie & Roland Näslund
Örtagården I Köpmansholmen

Örtagården i Köpmanholmen där Brittie och Roland Näslund är skötselansvariga, ingår i Köpmanholmens Trädgårdsodlareförenings verksamhet.

– Vår örtagård är utformad som ett träd, berättar Roland Näslund. Grusgångarna är trädets grenar och rabatterna är gjorda som löv. Alla rabatt- och gräskanter gjordes från början av tryckimpregnerat virke, även de löv där örterna planterades. Redan efter 5–6 år fick löven repareras. Då klippte man plåtsarger och svetsade ihop dem till ett lövs form. Roland berättar:

– När grusgångarnas träsarger sedan skulle rustas upp kom vi i kontakt med Garden Edge AB och deras rabattkant Alpha. Det var ca 120 meter rabattkant som skulle monteras, men det gick smidigt. Vi är mycket nöjda med Alpha som är tillverkad av ett naturvänligt och hållbart material och hade det bara funnits tidigare, hade vi använt det från början.

Sören Mörch
Lessebo Kommun

– Vi har lagt många meter av Alpha från Garden Edge AB runt bostadshus i Lessebo och Hovmantorp. Nu slipper vi trimningsjobbet och kan köra med gräsklipparen rakt över rabattkanten. Alpha är lätt att lägga och om det är några grader varmt ute kan man forma den precis som man vill, i S eller ringar. Den största fördelen med rabattkant Alpha är att det nu ser snyggt ut runt husen hela tiden – året om.

Kontakta oss

 

Irene Engslätt
mobil: 070-546 29 94
e-post: info@gardenedge.se

Tommy Åkesson
mobil: 070-546 29 93
e-post: info@gardenedge.se